RIV (Rechts in Verzet)
Wie verandering in dit land wil, zal in beweging moeten komen!

 

Protestacties 2018

3 september 

Protestacties tegen het jaarlijks “schooluitje” naar Jihadmoskee (Diyanet) in Hoorn. Een boze moeder vroeg om hulp, en activisten zijn in verzet gekomen. Hoe is het mogelijk dat de Mariaschool een “schooluitje” organiseert naar een Jihadmoskee.

21 augustus protesteerde wij tegen onverdoofd ritueel slachten voor Slachthuis Yakhlaf Zaandam.
8 augustus 2018 

Een protestactie voor de deur van de meest beruchte moskee (El Tawheed) van ons land.


https://www.telegraaf.nl/nieuws/2384887/is-gangers-welkom-in-el-tawheed-moskee  


6 augustus

In Oosterhout hebben activist (en) protestkoffers en verhuizen geplaatst bij een pand waar plannen zijn voor een Diyanet moskee.FREE  Tommy Robinson! 


Op zaterdag 14 juli 2018 zijn er in verschillende landen mensen de straat opgegaan om de vrijlating van de Britse islamcriticus Tommy Robinson te eisen.
In Nederland hebben we met politieke partijen en bewegingen een demonstratie gehouden op de Koekamp in Den Haag. 
De demonstratie begon met een uitmuntende toespraak van onze gastspreker de heer Sam van Rooy van Vlaams Belang. Raffie van Dutch Defense League en Vincent Schoers van Patriottisch Front volgde met goede toespraken. 

Rond 16:00 uur zijn we in het zonnige Den Haag een lange mars gaan lopen richting de Britse ambassade. Helaas konden we niet stoppen voor de Britse ambassade vanwege zandsculpturen, maar zijn we doorgelopen naar het Onafhankelijkheidsplein. Schuin tegenover Plein 1813 staat de ambtswoning van de Britse ambassadeur waar Hugo van Rechts in Verzet een toespraak heeft gehouden. Een toespraak voor Jayda Fransen en Paul Golding van Britain First. 
Een grote schande hoe deze twee patriotten worden behandeld in Groot-Britannië! 

Na onze stop op Plein 1813 hebben we de mars voortgezet, over de Mauritskade, rechtsaf de Koninginnegracht op, langs de Turkse ambassade waar de ambassade werd bejegent met allemaal schapen geluiden, daarna zijn we weer linksaf de Koekamp opgelopen. 
Onze laatste spreker was Marcel namens MoedigNL.NL, een mooie toespraak!  

Wij bedanken alle demonstranten, de raadsleden van de PVV Purmerend en Zandvoort, Vlaams Belang, Voorpost Vlaanderen en Nederland, Identitair Verzet, Patriottisch Front, MoedigNL.NL, en Dutch Defense League.
 
1 juli 2018 patriotten in verzet in Oosterhout.

Geen nieuwe Diyanet moskee, invloed Erdogan naar nul! 6 juni protest in Assendelft. Geen moskee aan de Omweg.3 juni stonden wij met activisten van Voorpost voor de Diyanet moskee aan de Atjehstraat in Enschede. Geen megamoskee aan de Kuipersdijk.29 mei organiseerde RIV een protest om de vrijlating van Tommy Robinson te eisen. Wij stonden voor de Britse ambassade in Den Haag. Het protest werd ondersteunt door o.a. Voorpost en Identitair Verzet.25 mei protestborden en spandoeken bij het gemeentehuis in Zaandam. Geen moskee aan de Omweg in Assendelft. 
17 mei steunprotest voor de heer Wilders (PVV) tijdens minder, minder, minder zaak.
12 april geen Diyanet megamoskee Kuipersdijk in Enschede. Invloed van Erdogan naar nul! 12 april protestactie, geen moskee in Houten!


11 maart demonstratie tegen de komst van een Diyanet megamoskee Elzenhagen-Zuid (Amsterdam-Noord)

Door: Theresa Geissler                                                                    https://ejbron.wordpress.com/2018/03/12/longread-statement-gemaakt-en-door-zelfstandig-denkende-islamcritici/?

20 januari demonstratie van de PVV in Rotterdam.

18 januari  2018

 Protestactie voor de deur van de Emir Sultan moskee in Amsterdam-Noord.

https ://twitter.com/rechtsinverzet/status/953826916745777152?s=19

Het Openbaar Ministerie Amsterdam heeft op 20 februari 2019 de protestactie voorwaardelijk geseponeerd.